Zelfbouwpakketten ledverlichting

Zelfbouwpakketten ledverlichting: hoogkwalitatieve ledlampen om zelf te plaatsen

De zelfbouwpakketten van Lightingkit bevatten ledlampen voor elke ruimte in je woning. Je hebt de keuze uit zes verschillende stijlen: Scandinavisch, Design, Industrieel, Landelijk, Romantisch en Klassiek. Wat je ook kiest, elke lamp is perfect afgestemd op de kamer. Deze doe-het-zelfpakketten installeer je makkelijk zelf met ons eenvoudig stappenplan.

Met onze unieke zelfbouwpakketten voor ledverlichting bespaar je tijd en geld.

Snel en budgetvriendelijk

Met onze unieke zelfbouwpakketten voor ledverlichting bespaar je tijd en geld. Omdat je zelf de verlichting plaatst, spaar je de installatiekosten uit. Maar hoe win je dan tijd, vraag je je af? Wel, wij hebben onze zelfbouwpakketten zorgvuldig samengesteld na een uitgebreid onderzoek – elke lamp in het pakket is afgestemd op de gangbare ruimtes in hedendaagse woningen. Je hoeft dus geen lampen en technische fiches meer te vergelijken. 

Bovendien staan wij garant voor de kwaliteit van onze verlichting: we werken alleen samen met Europese topfabrikanten. Bespaar jezelf dus de eindeloze uren opzoekwerk op het internet of in winkels: bij Lightingkit vind je snel wat je zoekt.

De juiste lichtsterkte voor elke ruimte

De grootte, lichtsterkte en lichtkleur van de lampen in elk pakket zijn optimaal aangepast aan de activiteiten die je in iedere kamer in huis verricht. Daarbij hielden we ook rekening met de richtlijnen van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf.

In werkruimtes zoals de keuken en de badkamer benadert de lichtkleur die van daglicht – zo heb je een goede kleurweergave voor het aanbrengen van je make-up bijvoorbeeld. In andere ruimtes mag de lichtsterkte minder krachtig zijn en meer aanleunen bij het licht van een warme avondzon: fijn voor ontspannende activiteiten. Alle lampen in onze zelfbouwpakketten geven een diffuus licht. Zo wordt het licht regelmatig verspreid, krijg je geen schaduwen en raak je ook niet verblind door de lamp als je erin kijkt. 

Zelf ledverlichting plaatsen in 5 stappen

Met een zelfbouwpakket van Lightingkit kan je als doe-het-zelver unieke verlichting installeren zonder extra kosten voor (interieur)architecten. Je hebt je droomverlichting in huis in 5 stappen. 

1: laat je door ons adviseren of kies zelf je lampen uit één of meerdere zelfbouwpakketten

2: wij maken een offerte voor jouw project

3: bevestig je keuze door een bestelling te plaatsen

4: haal je ledverlichting op (of laat ze door ons leveren)

5: plaats de ledverlichting volgens de meegeleverde handleiding

Laat je je lampen liever door ons plaatsen? Dat kan, stuur bericht naar info@palyna.be voor meer info.