Verlichting keuken Kuurne

Onze nieuwe klanten zochten verlichting op internet om te kopen, en vonden foto’s van onze projecten met verlichting op maat heel interessant. In hun geval zou het een oplossing zijn voor de verlichting van de keuken. Zij hebben voldoende aansluitingen voor lampen in de eetgedeelte, maar weinig aansluitingen in de kookgedeelte. Ik heb voorgesteld om twee varianten lichtplannen uit te werken: één variant met klassieke lampen volgens bestaande aansluitingen, tweede variant met een lamp op maat.

eerste variant, lampen volgens beschikbare aansluitingen

Hier is heel goed te zien dat de keukengedeelte donker blijft, omdat daar geen lampen zijn. Zeker om te koken is het noodzakelijk om voldoende licht te hebben, dus deze situatie is niet ideaal. Hieronder is plattegrond met lux-waardes voor deze variant verlichting.

lux-waardes in Dialux-Evo, variant één

Tweede optie was een lange profiel van Multiline. Onder deze profiel kunnen overbodige aansluitingen verstopt worden (er is maar één aansluiting nodig). Aan de doorgang naar de woonkamer komt een kleinere lamp van hetzelfde profiel. Hiermee is er overal voldoende licht: en aan de eettafel, en in de kookgedeelte. Nog een voordeel van onze verlichting op maat, dat je diverse kleuren van profiel kan kiezen.

tweede variant, verlichting op maat

Onze klanten hebben keuze gemaakt – het wordt verlichting op maat. Hiermee krijgen ze veel licht in de keuken en een unieke verlichting, die je niet zomaar in de winkels kan vinden. Kijk zelf op de plan hieronder, ik kan zeggen dat ze twee keer zo veel licht hebben in vergelijking met de eerste variant. En de prijs? Die bleek vergelijkbaar te zijn bij deze twee varianten.

lux-waardes in Dialux-Evo, variant twee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *