Verlichting kopen bij ons

Hoe gaan wij aan het werk voor jou?

Wij verkopen bouwpakketten ledverlichting voor nieuwbouw en renovatie en ledverlichting op maat, inclusief levering en plaatsing: ik maak lichtplannen en zorg voor offertes, mijn man is bezig met de plaatsing.

Het leukst vind ik in mijn werk om beste oplossingen te vinden: lichtontwerp maken voor verlichting volgens de smaak van de klant, en binnen zijn budget. Na een denkwerk van enkele dagen tot enkele weken, teken ik de beste varianten nog eens uit in Dialux.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is gang-1-1024x768.jpg

Deze visualisaties helpen heel goed om naar de klanten toe te communiceren. Bij dit concreet project voor verlichting van huisdokterspraktijk (zie foto’s hierboven en hieronder) vreesde de klant, dat de lange gang en de wachtkamer zonder daglicht donkere hoeken en plekken zouden krijgen. Mijn oplossing paste perfect in de stijl van het gebouw (zwart-wit), en bracht veel licht binnen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Reled-surfaced-areski6-683x1024.jpg

Ben jij ook aan het (ver-)bouwen en zoek je beste oplossing voor jouw project? Neem contact met mij op via mail info@palyna.be of bel op 0468560285.