Ledverlichting op maat

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Met onze verlichting op maat hebben we een lichtoplossing voor elk project: moderne, industriële, klassieke of landelijke interieurs, lofts, villa’s, penthouses of – waarom niet – kastelen. 

Kom langs voor een gesprek, vertel ons over je project en wij laten je kennismaken met de talrijke mogelijkheden. Als je je keuze hebt gemaakt, bezorgen wij je een offerte en bespreken we samen de volgende stappen.

Merken voor maatwerk

Wat je ook zoekt, Lightingkit biedt maatwerk in elke stijl – van strak tot romantisch.

Een origineel concept zijn de lichtstructuren van Multiline. In diverse uitvoeringen en kleuren, helemaal op maat gemaakt, passen ze perfect in moderne interieurs of lofts, maar ze voelen zich ook prima thuis in alle andere interieurstijlen. Deze lichtstructuren plaatsen wij met veel plezier zelf.

Wil je je klassieke interieur laten schitteren? Kies dan voor een echte kristallen kroonluchter. Tsjechisch familiebedrijf Wranovsky maakt die op ambachtelijke wijze. In hun atelier is alles mogelijk: klassieke kroonluchters, maar ook moderne varianten of zelfs luchters die jij zelf ontwerpt.

Voor een luxueuze goudkleurige toets in je interieur zit je goed bij Grok. Hun blinkende lampen in messing zijn even mooi in een klassieke als in een romantische setting. Ze tillen elk interieur naar een hoger niveau.