verlichting slaapkamer

Over ons

Lightingkit biedt een selectie luxueuze ledlampen in zelfbouwpakketten verlichting via deze webshop, of een unieke ledverlichting op maat. De technisch hoogstaande verlichting vormt een eyecatcher in elk interieur.

Bestel nu verlichting

Kom meer te weten

Made in België

De verlichting op maat die we aanbieden wordt in België gemaakt door één van toonaangevende fabrikanten. Ze gebruiken hoogkwalitatieve materialen en technieken, waardoor hun ledverlichting een uitzonderlijk lange levensduur heeft. Bovendien benadert de kleurweergave van de verlichting maximaal de natuurlijke waardes: je ziet kleuren zoals je ze ook buiten bij zonlicht waarneemt.

Deskundige begeleiding

Natallia is de bezielster van Lightingkit en lichtadviseur. Ze studeerde voor ingenieur Bouwkunde in Nederland en heeft intussen jarenlange ervaring in bouwkosten en projectontwikkeling. Ze past haar bouwtechnisch inzicht en kennis van residentiële en niet-residentiële bouw bij alle projecten toe.

Natallia selecteerde persoonlijk de lampen in het aanbod van Lightingkit, met aandacht voor de juiste lichtsterkte en grootte. Daarbij hield ze rekening met de richtlijnen van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf.

Nauwkeurige plaatsing

Kom je zelf met de plaatsing niet uit? Of bestel je bij ons een verlichting op maat? Onze professionele technici garanderen een vakkundige plaatsing. Betonnen vloeren, verlaagde plafonds, houtskeletbouw: dankzij de jarenlange ervaring in de bouw hebben wij een oplossing voor elke bouwwijze en elke constructie.

5 jaar garantie

Bovendien zijn we bij Lightingkit zó zeker van de kwaliteit van onze ledverlichting dat we zelf 5 jaar garantie bieden op al onze producten, ongeacht de garantie van de fabrikant.