Verlichting voor de woonkamer

Verlichting voor de woonkamer - plafondlamp of hanglamp

Verlichting in de woonkamer moet het best multifunctioneel zijn, omdat de ruimte zelf zo veelvuldig gebruikt wordt.

Hier komt gezien bij elkaar, worden gasten ontvangen, televisie bekeken en muziek beluistert. De lampen zelf in de woonkamer mogen geen reflecties in de televisie geven. Dat gebeurt vaak bij toepassing van spotjes. Kies beter een plafondlamp met diffuus licht – dat zijn lampen met mat glas. Ze verspreiden licht gelijkmatig. Lampen met diffuus licht verblinden ook niet, zoals spotjes en peertjes.

verlichting woonkamer
verlichting woonkamer

De keuze voor verlichtingssterkte is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Heb je nood aan veel licht in de omgeving, of juist aan wat minder. Je voorkeuren zijn ook leeftijdsgebonden: wat oudere mensen hebben meestal wat meer licht nodig, dan jongeren in diezelfde situatie.

Wij adviseren om voor de woonkamer een lamp te kopen tussen 15 en 25 Watt. Deze zal een lichtstroom tussen 1500 en 2500 lumen leveren.

Bij ons kan je plafondlampen voor de woonkamer vinden, die comforttabel en aangenaam aanvullen. In onze webshop verkopen wij moderne led lampen voor de woonkamer in zes kleuren. Wij leveren deze lampen en plaatsen.

verlichting woonkamer
verlichting woonkamer

Heb je een grote woonkamer of wil je een unieke moderne verlichting op maat voor je living? Wij ontwerpen voor jou lampen op maat. Wij laten deze lampen in België maken. Je kan de kleuren voor je verlichting kiezen, om jouw plafondlamp helemaal uniek te maken. Onze techniekers komen bij jou deze led lampen plaatsen.

Zoek je een hanglamp voor je woonkamer? In dit blogbericht vind je een voorbeeld van onze moderne hanglampen voor de keuken en eetkamer.

Heb je interesse in meer informatie over onze design led lampen voor de woonkamer? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via service@lightingkit.shop of via gsm 0468560285 (Natallia).