Verlichting voor huurappartementen

Verlichting kopen voor appartementen en woningen, die je verhuurt.

Een appartement blijft een ideale investering. Meeste nieuwe appartementen moeten nog afgewerkt worden. Lampen, schilderwerken, gordijnen… Vaak wordt dit aspect onderschat. Want voor een mooi afgewerkt appartement kan je een hogere huurprijs vragen.

Verlichting is één van de belangrijkste zaken in een interieur van appartement. Met een goede gezellige verlichting breng je beleving van de ruimte op een hoger niveau.

De lampen die tegenwoordig vaak worden gebruikt, zijn meestal niet voldoende van kwaliteit. Ze geven te weinig licht, gaan snel kapot. Veel gebruikte spotjes verblinden bewoners van de appartementen.

Met de goede kwalitatieve verlichting verhoog je comfort van de bewoners zonder te hoge investeringen. Je bespaart daarbij op onderhoud – geen honderden euro’s meer uitgeven aan de vervanging van defecte lampen.

Je beschermt hiermee ook je plafonds. Als elke huurder eigen lampen moet plaatsen en later afdoen – kan je daarvan sporen op plafonds zien. Dat is weer een minpunt voor de kwaliteit van je investering en een lagere verhuurprijs. Of dure herstelwerken.

Bij ons vind je moderne hoogkwalitatieve verlichting van een Duitse producent, wij leveren lampen en plaatsen.

Onze verlichting is zeer mooi, aan design werd goed nagedacht. Voor elke ruimte is er een andere lamp – sterkte en grootte zijn afgestemd op de kamers. En de kwaliteit is uitstekend – het zijn lampen die tientallen jaren meegaan.

Interesse in ons product? Neem contact met ons op via 0468 56 285 of service@lightingkit.shop