Verlichting voor keuken

Verlichting voor keuken inclusief plaatsing door onze ervaren techniekers

Vroeger was keuken vaak een afgesloten ruimte om alleen te koken. Moderne huizen en appartementen hebben bijna standaard een open keuken. Deze wordt met de eetkamer en vaak met de woonkamer samengevoegd. In onze webshop vind je lampen voor al deze ruimtes in één stijl en kleur.

Aan de lampen in de keuken worden hogere eisen gesteld dan in de andere vertrekken. De werktafel waar je groenten of vlees snijdt, heeft veel licht nodig. Wij adviseren daarom om een lamp rond 30 Watt toe te passen. De andere technische specificaties van onze verlichting vind je hier.

Je kan kiezen uit zes kleuren.

Wij bestellen jouw keuze bij de fabriek en komen deze lampen zelf plaatsen. Hiervoor maken we met jou een aparte afspraak. De transportkosten worden éénmalig per bestelling (per adres) aangerekend. Deze kosten zijn voor de verplaatsing van onze technieker.

Is jouw keuken veel groter dan in een standaard appartement, of van een complexe vrom? Wij maken een unieke design verlichting op maat in architecturale profielen. Deze profielen kunnen in diverse kleuren en vormen gemaakt worden.

Heb je interesse in meer informatie over onze design lampen op maat van jouw project? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via service@lightingkit.shop of via gsm 0468560285 (Natallia).